SM 2010

Då var SM 2010 avklarat. Alltid tråkigt då man verkligen går och ser fram emot det, nästan hela året.
Jag och Suzanne Nilsson(TeamRelax medlem) åkte upp redan på torsdagskvällen till Karlstad och början kunde faktiskt ha blivit bättre! När vi kom till campingen 23.30 på kvällen och skullle leta reda på vår   
 stuga med hjälp av karta så förstod vi inte att man var tvungen att läsa kartan upp och ner(!), så vi körde fel. Så i mörkret hamnade vi på någon sorts nybyggd väg med djup sand och körde fast oss! Vad gör man då? Hela campingen var mörk och alla sov. Vi kände oss inte så glada , kan jag säga. Till slut fick vi ringa till ägaren av campingen och tala om hur det låg till. -Jag kommer, sa han, med traktorn. Så på 10 min hade han dragit upp oss! Allt med bästa humöret i behåll och härligt värmländskt skratt. Att det bara finns så underbara människor! Heder åt Bomstabadets Camping!
Invigningen på fredagen var fantastiskt fin. Parad genom Karlstads gator och själva invigningen i en fin park med Freestyle uppvisning. Lite besvikna blev vi dock när vi fick vår lagpåse med minnessaker från SM 2010. Endast en sak av varje. Hur hade man tänkt då? Man är ju fyra i ett lag?(Detta rättades dock till i går, så alla kommer att få minnesmuggen i efterskott) Bra när man kan ta till sig kritik på rätt sätt.
Själva tävlingen sett ur Team Relax synvinkel blev tyvärr inte riktigt vad vi hade hoppats på. Nu vet ju alla som håller på med agility att det är fruktansvärt svårt att få till det ibland och speciellt när fyra ekipage ska lyckas samtidigt.
Så jag gick in först och lyckades komma till tredje sista hindret från slutet dår mina ben pinnade på lite för fort och Ebba hamnade bakom mig och tog ett hinder från fel håll. Disk!
Emöke och Chess gjorde ett kanon lopp och fick en femma och Suzanne och Simba gjorde också ett jättebra lopp och fick två vägringar, 10 fel.  Tyvärr så hade Knutte fokus på annat så när Malin satte honom i starten, som sista startande i laget, så drog han bara rätt in på banan och så var han diskad. Två hundar i laget diskade innebär ju hela laget diskat!
Lite snopet var det ju med tanke på att Knutte inte ens hann börja, då han kan göra helt suveräna lopp.
Så är livet ibland. Bara att bryta ihop och komma igen!
Vi körde vårt lopp på söndagen också men då diskade vi oss allihop(Knutte startade inte) men då man redan är diskad från början så är det svårt att fokusera och gå in och ge järnet.
Annars var SM 2010 väldigt fint och välorganiserat. Skutberget är ju en helt suverän anläggning. Vädret kunde ha varit bättre på lördagen då det var himla kallt och regnigt på förmiddagen, men blev soligt och fint på eftermiddagen. Söndagens väder var helt perfekt hundväder. Sol och moln blandat men inget regn.
Ser redan fram emot 2011 års SM. Då jäklar.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0