Heelerlägret v. 30

Nu har det gått en vecka sedan vi avslutade heelerlägret och jag måste säga att det var helt underbart att få jobba med våra små härliga hundar! Andra raser och hundägare får ursäkta men våra heelers är verkligen så villiga och roliga att jobba med. Flera av hundarna uppvisade ett hindersug man bara kan drömma om och då var flera riktiga nybörjare. Tack alla duktiga heelerägare som ville komma hit och gå kurs. Jag känner att jag gärna gör om det!
Vi avslutade lägret med en tävling, där Ewa Lundin(också heelerentusiast) var domare. Regnet öste ner ibland men det kom förvånadsvärt många tävlingssugna ekipage så tävlingen flöt(!) på jättebra trots regnet. Ett jätte tack till Ewa och hennes man som satt och åkte ända från Karlskoga och hit! Samt tack till alla mina trogna medhjälpare som ställer upp som funtionärer!
Jag har fått hem en ny liten flockmedlem(därför har jag haft fullt upp och inte hunnit med min blogg).
Han heter Kurre och är 11 veckor och är givetvis en heeler. Uppfödare är Maria Winberg , Väröbacka så han är en liten salt kille från västkusten! En riktig lite tuffing som leker med Jack så det står härliga till. Fast Jack tycker att det är ganska kul. Han får ju chansen ibland, att sätta Kurre på plats!

RSS 2.0